Material

Här hittar du vår samling av natursten och konstgjorda material, alla med särskilda egenskaper och uttryck. Har du svårt att välja mellan material eller är osäker på vad som passar ditt projekt? Kontakta oss, så hjälper vi dig.

Kvartskomposit

Kvartskomposit består av krossad sten, bindande medel och färgande ämnen för att återskapa naturliga färger och texturer. Ett bra alternativ för dig som söker ett beständigt och underhållsfritt material med stora valmöjligheter.

Till sortimentet
Bricmate bänkskiva - Norrvange Light Grey

Bricmate

Bricmate erbjuder noggrant utvald granitkeramik för dig som vill skapa ett skandinaviskt uttryck och en harmonisk miljö. Granitkeramiken är underhållsfri och är ett tåligare alternativ till den traditionella kalkstenen.

Till sortimentet
dektin skiva - taga

Dekton

Dekton består av en ultrakompakt sammansättning av glas, porslin och kvarts. Materialet är en klassiker inom arkitektur och design och är idealiskt för dig som önskar valmöjligheter samt ett material som är enkelt att underhålla.

Till sortimentet

Marmor

Marmor är det eleganta valet för dig som eftersträvar ett naturligt material, fullt av liv och karaktär. Med mjuka, försiktiga drag varvat med kraftfulla ådror finns en mängd utföranden, från ljusa till mörka nyanser.

Till sortimentet

Kalksten

Kalkstenen erbjuder varma, jordnära toner och en rogivande karaktär med tydliga detaljer. Denna fossilrika sten kräver varsam behandling, men är ett utmärkt val för dig som strävar efter estetisk perfektion och harmoni i hemmet.

Till sortimentet

Granit

Granit är det funktionella valet för dig som vill ha ett naturligt material med spännande karaktär. Texturen är kornig och uttrycket varierar beroende på mineralsammansättningen. Finns i flera olika färger, allt från rött och grönt, till ljust och mörkt.

Till sortimentet

Kvartsit

Kvartsiten är ett mångsidigt naturmaterial som på flera sätt liknar marmor i sin karaktär. Den har en tätare struktur än granit, vilket gör den till ett hållbart alternativ även för tuffa förhållanden. Kvartsit finns i en mängd färger och texturer.

Till sortimentet

Terrazzo

Terrazzo är ett konstgjort material skapat av krossad marmor, granit, kvarts och glas som blandas med cement. Denna kombination gör det möjligt att materialisera färger och mönster som naturen själv inte kan erbjuda.

Till sortimentet

Travertin

Travertin är den vackra vägen till harmoni. Den porösa stenen kännetecknas av sitt mönster av mjuka rörelser som ger en sinnesro i varje hem. Vanligtvis har stenen en ljus och varm ton, men den kan också erbjuda det motsatta.

Till sortimentet