Den enkla vägen från vision till perfektion

Vi är ett engagerat team med gedigen erfarenhet som tycker att det vackra bor i det enkla. Därför har vi förenklat hela processen – från hur du väljer material till hur stenen landar med yttersta precision hemma hos dig. Nedan följer våra fem steg till materiell excellens. 

Steg 1

Välj material

Hitta ett eller flera material som du gillar. Jämför dina alternativ och beräkna kostnaden för ditt projekt genom att fylla vårt prisförslags-formulär, så återkommer vi med en offert till dig. Om du behöver hjälp eller vill beställa varuprover är du välkommen att kontakta oss.

Steg 2

Boka tid för mätning

När du valt material, gjort eventuella tillval och dina stommar är på plats, är det dags för mätning. Tips om hur du ska förbereda dig inför mätningen finns i vår checklista. Förberedelserna är avgörande för en smidig process. När du känner dig redo, är du välkommen att kontakta oss, för att boka tid.

Steg 3

Bekräfta beställningen

Efter mätningen, när ritningen är färdigställd, återkopplar vi till dig med en slutgiltig offert och beställningsdokument för ditt godkännande. Detta brukar ske ungefär 3-5 dagar efter mätningsdatumet. När du har bekräftat din beställning, skickas den vidare till produktionen.

hörn på bänkskiva

Steg 4

Produktion och kvalitet

När slutfakturan är betald, börjar vi med tillverkningen av din beställning. Efter att fabriken gjort sitt, säkerställer vårt kvalitetsteam att produkten är felfri innan den emballeras och förbereds för leverans.

Steg 5

Leverans och montering

Nu kontaktar vi dig för att boka tid för montering. När monteringen är genomförd, tackar vi för oss, och dig för ett utmärkt val av leverantör.

bänkskiva kök

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare