Våra Favoriter

Söker du en klassiker, trendig nyhet eller ett säkert kort? Här har vi samlat våra personliga favoriter, låt dig inspireras. 

Mystery White

Mystery White är en kvartkomposit som har en vit bas med en grå underton där kraftiga vener varvas med mjuka drag. Kanske den bästa replikan av Carrara-marmor.

Bricmate bänkskiva - NORRVANGE LIGHT GREY

Norrvange Light Grey

Norrvange Light Grey är en granitkeramik inspirerad av den gotländska kalkstenen. Ljusgrå och jordnära, varm och rik på fossilliknande och naturliga detaljer. 

Taj Mahal

Taj Mahal är en av våra mest populära kvartsiter. Ljusa och beigea toner varvas med inslag av guld och brunaktiga nyanser. Mönstret påminner om marmor med sina följsamma venerna.

komposit

Noble Concrete Grey

Noble Concrete Grey är en kvartskomposit med en grå yta med subtila vener och mörka korn som återskapar utseendet av betong.

Moorland Fog

Moorland Fog är en kvartskomposit med en tät och krämig bakgrund, med en touch av taupe och virvlande ådror i dimmiga bruna och gråa nyanser.

kompositmaterial och inredning

Breeze Ashen Light

Breeze Ashen Light är en kvartskomposit med en krämfärgad bakgrund och vita subtila ådror som rör sig harmoniskt över hela ytan.

Bianco Drift

Bianco Drift är en kvartskomposit med en ljusgrå bakgrund genomsyrad av känsliga ådror av vitt och brunt som flätas samman till ett harmoniskt mönster.

Kompositmaterial och inredning

Turbine Grey

Turbine Grey är en kvartskomposit med en nyanserad palett av grå virvlar med mörka och ljusa ådror som återspeglar strukturen i äkta granit.​