Marmor bänkskivor

Marmor badrum

Marmor är ett ständigt trendigt material som bildas under högt tryck och höga temperatur av kalksten. Stenens mjuka drag och kraftiga ådror har gjort den synonym med lyx och elegans. Mest erkänd är den ljusa Carraramarmorn från Italien, men materialet finns tillgängligt i en rad olika utföranden – från ljusa och mörka toner. Ytan går att få både mattslipad och polerad beroende på önskat resultat. Marmor badrum är ett oerhört populärt val när en stor del av fokuset ligger på kvalitet och design.

Vad är Marmor

Marmor är ett material som blir vackrare med åren, men man bör vara medveten om att det är porös sten och kräver mer försiktighet och omsorg än andra material. Ytan förändras med tiden och inre spricker kan förekomma i materialet, vilket tillför en ytterligare dimension av stenens karaktär och påverkar inte stenen kvalité. Mattslipad yta är att föredra då repor och fläckar inte blir lika framträdande.

marmor stenskivor
marmor badrum

Marmor badrum

Vårt sortiment erbjuder en omfattande variation, där vi kan tillgodose både exklusiva och enkla estetiska önskemål. Oavsett om du behöver en specialanpassad bänkskiva, en kommod konstruerad i sten eller lösningar för väggar och golv, finns det perfekta valet här för dig. Vår flexibilitet inom design och bearbetning av stenmaterial gör att vi kan förverkliga dina visioner och anpassa oss efter dina behov.

Badrummet är ofta det första som tänds och det sista som släcks varje dag. Här finns rum för morgonrutiner och förberedelser för god natts sömn. Gör badrummet till din egen rogivande oas, där du kan starta och avsluta dagen på bästa sätt

Förvandla ditt badrum med marmor

Att välja ett marmor badrumär inte bara ett designval – det är en investering i tidlös skönhet och överlägsen kvalitet. Skapa ett utrymme som framhäver din personliga stil och låt varje stund bli en njutning i ditt badrum.

Väggar

Marmorväggar skapar en känsla av rymd och elegans. Dess glänsande yta reflekterar ljuset på ett sätt som öppnar upp rummet och ger det en luftig känsla. Samtidigt skapar de naturliga färgvariationerna i marmorn en visuell dynamik som tillför karaktär i ett marmor badrum.

Handfat

Ett konstruerat handfat i marmor kombinerar funktionalitet med estetik. Vi tillverkar handfatet efter dina önskemål för att skapar en lösning som harmonierar med badrummets övriga element. Ett marmor handfat ger ditt badrum en exklusiv känsla.

Golv

Marmor på golvet är inte bara vackert, det är även slitstarkt och enkelt att rengöra. Dess kalla yta håller sig behagligt sval, och dess naturliga struktur gör varje steg till en upplevelse. Med marmorgolv får ditt badrum en tidlös elegans som varar över tid.

Hitta din prisklass i marmorn

Oavsett om du föredrar den tidlösa vita marmorn med subtila gråa ådringar eller den djärva och dramatiska svarta marmorn, har vi ett brett sortiment för att matcha alla smaker. Vårt mål är att erbjuda variation och kvalitet inom olika prisklasser, så att varje kund kan hitta det perfekta alternativet som kompletterar deras unika stil och budget.

FAQ

De vanligaste frågorna om ett marmor badrum

Ja, för att bevara marmorns naturliga skönhet är det viktigt med regelbunden rengöring med ett neutralt rengöringsmedel och undvikande av syrahaltiga ämnen. Användning av skärverktyg direkt på ytan bör också undvikas för att förhindra repor.

Absolut, marmor finns i ett brett utbud av färger och ådringsmönster. Varje marmorskiva är unik, och du kan välja mellan klassiska vita marmorarter som Carrara, djupt svarta som Nero Marquina eller andra färgnyanser som Rosa Portogallo.

Priset på ett marmor badrum varierar beroende på typ, storlek och kvalitet. Generellt sett kan marmor vara något dyrare än granit. Det är viktigt att överväga både priset och de estetiska egenskaperna när du väljer mellan olika stenmaterial för ditt projekt.