För dig som behöver stöd i din renovering

Vi hjälper dig att hitta rätt material och tar hand om hela processen. Varje detalj är viktigt för oss, precis som den är för dig.

Vad säger våra kunder om oss?

Jesper Eriksen
Read More
Vi anlitade Stonelab när vi skulle måttbeställa bänkskiva till köket och är otroligt nöjda. Det här gänget är superproffs genom hela processen. Från uppstart och service till återkopplingen under projektets gång och slutligen montering och resultat. Snabbt gick det också, vilket man inte är bortskämd med annars. Kommer definitivt använda Stonelab igen vid kommande projekt!
Sanne Wiman
Read More
Fantastisk service. Från första kontakten till slutprodukt gick allt väldigt smidigt och snabbt. God dialog och alltid lätt att få kontakt med. Har även haft frågor om skivan i efterhand (köpte bänkskiva i kök inklusive till en sittdel med stänkskydd till) och dem har svarat på en gång. Märks att dem tar kundnöjdhet på allvar. Kan verkligen rekommendera.
Julia Cedercrantz
Read More
Stonelab hjälpte oss att hitta och montera en fantastiskt fin sten till bänkskiva och stänkpanel i vårt nya kök. Jättebra service från första kontakten och genom hela processen. Snabb återkoppling och gott kundbemötande. Hela processen gick problemfritt och vi är väldigt nöjda och glada över såväl stenen som servicen. Kan rekommenderas!
Previous
Next